antiinflamatorii

Inflamația poate provoca multă durere în organism și mulți oameni suferă de acest tip de durere. Vestea bună este că există multe produse disponibile pentru a ajuta la ameliorarea inflamației și a atenua durerea rezultată. Acestea includ creme antiinflamatorii. Aceste produse sunt de obicei ușor de utilizat și conțin fie analgezice fără prescripție medicală, fie ingrediente naturale antiinflamatoare. De asemenea, se crede că au mai puține efecte secundare decât analgezicele orale.

creme antiinflamatorii

Antiinflamatoarele sunt adesea folosite pentru a trata afecțiuni precum entorsele, tulpinile și artrita. De asemenea, sunt utile pentru tratarea durerilor musculare și pot oferi ameliorarea tipului de durere musculară care rezultă din exercițiile intense.

Există multe tipuri de antiinflamatoare, dintre care unele sunt mai eficiente decât altele. Un tip care este utilizat în mod obișnuit în Marea Britanie este o cremă sau un gel topic AINS, care conține medicamentul antiinflamator nesteroidian ibuprofen. Aceste produse sunt aplicate pe piele și pot fi foarte eficiente în reducerea inflamației și ameliorarea durerii cauzate de leziunile musculare, în special atunci când sunt masate în zona afectată.

Creme antiinflamatorii

Aceste produse sunt disponibile în farmacii și supermarketuri și trebuie utilizate conform instrucțiunilor. Ele nu trebuie folosite pe pielea ruptă și ar trebui să le aplicați cât mai ușor pe zona afectată. Dacă aveți antecedente de probleme ale pielii, cum ar fi eczeme, atunci vă recomandăm să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a utiliza aceste creme.

O altă opțiune este un analgezic topic, care conține un anestezic local. Acest produs acționează prin amorțirea nervilor din zona afectată și poate oferi o ușurare imediată a durerii. Este recomandat să vă consultați cu farmacistul înainte de a utiliza acest produs, deoarece poate interfera cu unele medicamente eliberate pe bază de rețetă.

Cremele cu capsaicină oferă, de asemenea, ameliorarea durerii și sunt adesea folosite pentru a trata durerile nervoase diabetice. Acestea funcționează provocând o senzație de furnicături calde, asemănătoare cu senzația de a mânca ardei picante. Aceste produse pot fi puțin incomode atunci când sunt aplicate pentru prima dată și pot dura câteva zile până la câteva săptămâni înainte de a observa efectul.

Alte produse care pot fi utile pentru ameliorarea mușchilor și articulațiilor dureroase sunt pachetele de căldură și rece. Frigul poate reduce umflarea și ameliora durerea prin restrângerea fluxului sanguin, în timp ce căldura relaxează mușchii și crește fluxul de sânge în zonă. Este important să rețineți că tratamentele calde și reci trebuie folosite doar 20 de minute o dată și că trebuie să evitați contactul direct cu tăieturi sau răni deschise.

Un alt tip de cremă antiinflamatoare este o cremă cu steroizi, care este disponibilă de la medicul de familie sau de la farmacist. Acestea sunt mai puternice decât AINS eliberate fără prescripție medicală și sunt destinate utilizării în cazurile severe de dureri musculare și articulare. Ele sunt adesea prescrise în combinație cu alte produse pentru ameliorarea durerii și pot fi utilizate pe zonele care nu sunt acoperite de un bandaj sau de folie. Ele sunt de obicei frecate în piele și pot fi utile pentru ameliorarea afecțiunilor inflamatorii, cum ar fi bursita și psoriazisul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *